Plattsättning

Plattsättning

Är det dags att utföra en badrumsrenovering i Fagersta ska du alltid anlita professionella plattsättare som har rätt behörighet och är yrkesutbildade så att arbetet utförs korrekt och säkert. Pettersson Plattsättning har skickliga plattsättare som har alla de certifieringar som krävs för att utföra arbete i våtrum. Våra plattsättare är noggranna och har en lång erfarenhet inom branschen vilket gör att du kan förvänta dig att arbetet utförs med perfekt resultat. Du är välkommen att kontakta oss för kostnadsfri rådgivning då du ska renovera badrum i Fagersta.

 

Professionell plattsättning

Pettersson Plattsättning kan åta sig totalentreprenaden då du ska utföra en badrumsrenovering i Fagersta. Det innebär att vi tar över hela ansvaret för ditt projekt och ser till att arbetet utförs av behöriga hantverkare och på ett korrekt sätt, enligt de branschregler som finns. Vi koordinerar med de olika hantverkarna så att arbetet flyter på smidigt och enligt tidsplanen. Vi har också en butik där vi säljer kakel och klinkers. Du är välkommen till vår butik för att få inspiration för ditt nya badrum. Du kan också boka ett kostnadsfritt platsbesök så att vi kan inspektera ditt badrum så att vi kan lämna en offert med ett fast pris, utan några förpliktelser. 

Boka gratis platsbesök inför din badrumsrenovering!

Är du intresserad av en badrumsrenovering i Fagersta? Vi på Petterssons Plattsättning hjälper företag och privatpersoner i Västmanland och Dalarna med proffsiga och effektiva helhetslösningar för plattsättning och renovering av badrum.