Kontakta oss på Petterssons Plattsättning

Kontakta oss på Petterssons Plattsättning

Går du i tankar om att renovera ditt badrum i Fagersta, eller behöver du hjälp med plattsättning? Hör av dig till oss på Petterssons Plattsättning - vi hjälper dig gladeligen!

Vårt företag har funnits i över 8 år, men våra plattsättare har betydligt längre erfarenhet än så. Alla våra anställda har en gedigen erfarenhet inom yrket och har behörigheter som gör att vi kan ta oss an även de största och mest komplicerade jobben.

Under våra år av plattsättning i Fagersta har vi samlat på oss många goda meriter. Vi har bland annat haft samarbeten med en del erkända byggföretag:

  • Byggpartner
  • AB Byggprojekt I Dalarna
  • DB Bygg AB
  • Österlings Bygg AB


Är ert företag intresserade av att anlita oss som underleverantör för ett större projekt, eller vill du som privatperson ta del av våra tjänster inom plattsättning eller badrumsrenovering i Fagersta? Tveka inte att fylla i kontaktformuläretpå sidan, eller hör av dig till oss via e-post eller telefon. Vi kan besvara dina frågor och funderingar samt boka in ett platsbesök för rådgivning och offertlämning inom kort.

Intresserad av ett jobb som plattsättare?

Just nu rekryterar vi på Petterssons Plattsättning ny personal. Vi letar efter dig som brinner för plattsättning och vill trivas på din arbetsplats. Hör av dig till oss via telefon eller mejl!

Boka gratis platsbesök inför din badrumsrenovering!

Är du intresserad av en badrumsrenovering i Fagersta? Vi på Petterssons Plattsättning hjälper företag och privatpersoner i Västmanland och Dalarna med proffsiga och effektiva helhetslösningar för plattsättning och renovering av badrum.