Vi tar oss an totalentreprenad för badrumsrenoveringar i Fagersta

Att anlita ett professionellt badrumsföretag som åtar sig helentreprenaden för din badrumsrenovering i Fagersta borgar för att arbetet utförs korrekt och smidigt med bästa resultat. Vid en totalentreprenad med oss utförs arbetet av behöriga och certifierade hantverkare enligt gällande branschregler. Dessutom får du trygga garantier på både arbete och material.

Vid en badrumsrenovering är det viktigt att arbetet utförs korrekt så att det inte i framtiden uppstår fuktskador på grund av felaktig montering. Felaktigt monterade vattenledningar och avloppsrör kan börja läcka i skarvar, vilket kan vara svårt att se då rören går inne i väggen. Likaså kan felaktigt förarbete för kakel och klinkers leda till att vatten tränger igenom tätskikt och även det leda till fuktskador och kanske även att det bildas mögel. När du ska utföra en badrumsrenovering i Fagersta bör du anlita ett professionellt badrumsföretag som har behöriga hantverkare som vet hur arbetet ska utföras korrekt och säkert. Kontakta oss på Petterssons Plattsättning för mer information om våra tjänster och om hur vi kan hjälpa dig med din badrumsrenovering.

Totalentreprenad för badrumsrenovering i Fagersta

När du ska renovera badrum är det många hantverkare som behöver tillträde till badrummet för att utföra sin del av renoveringen. Vid en badrumsrenovering i Fagersta ska en rörmokare installera nya vattenledningar och avloppsrör och en elektriker dra nya elkablar och installera armatur. Om du väljer våtrumsmatta i badrummet ska även en golvläggare lägga golv, därefter sätter plattsättaren kakel och slutligen ska målaren måla tak, väggar och karmar.

Anlita oss då du ska renovera badrum - för enkelhetens skull

Om du överlåter totalentreprenaden till oss tar vi över komplett ansvar för din badrumsrenovering. Det innebär att vi ser till att behöriga hantverkare utför arbetet enligt gällande branschregler. Vi koordinerar så att rätt hantverkare kan utföra sitt arbete i rätt ordning och att arbetet utförs enligt plan och framför allt i tid. Dessutom har du bara en kontaktperson för hela projektet som löpande gör avstämning med dig så att du alltid är uppdaterad över hur projektet fortlöper. Efter avslutat arbete genomför vi en besiktning tillsammans med dig så att du är 100% nöjd innan vi skickar faktura.

Badrumsrenovering i Dalarna

Pettersons Plattsättning utför badrumsrenoveringar till både privatpersoner och företag i Dalarna med omnejd. Våra skickliga plattsättare har yrkesbevis och de certifieringar som krävs för att utföra säkra arbeten i våtrumsutrymmen. Vi har också en butik där vi säljer kakel och klinkers vilket innebär att vi kan erbjuda dig en helhetslösning då du ska genomföra en badrumsrenovering i Fagersta. Du kan använda formuläret på denna sida för att boka ett kostnadsfritt platsbesök så vi kan inspektera ditt badrum, svara på frågor och lämna råd inför ditt nya badrum, utan förpliktelser. 

Boka gratis platsbesök inför din badrumsrenovering!

Är du intresserad av en badrumsrenovering i Fagersta? Vi på Petterssons Plattsättning hjälper företag och privatpersoner i Västmanland och Dalarna med proffsiga och effektiva helhetslösningar för plattsättning och renovering av badrum.