Anlita proffs för plattsättning i badrum

När du behöver hjälp med plattsättning i Fagersta i samband med att du ska renovera ditt badrum, ska du alltid anlita yrkesutbildade och certifierade plattsättare så arbetet utförs korrekt och säkert. Vi kan åta oss totalentreprenaden för din badrumsrenovering i Fagersta.

Ett av de mest spännande projekt man kan ta sig an hemma är att renovera badrummet. I samband med att du ska renovera ditt badrum har du möjlighet att skapa ditt eget drömbadrum med moderna vitvaror och en snygg inredning. Möjligheterna är oändliga och därför kan det vara bra att konsultera en professionell plattsättare som kan bidra med inspiration och rådgivning för ditt badrum. Vi på Petterssons Plattsättning kan bistå dig med allt från planering och val av interiörer till utförandet av din badrumsrenovering i Fagersta. Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning eller besök vår butik för att få inspiration för ditt badrum.

 

Plattsättning i Fagersta

Att utföra plattsättning i Fagersta kräver kunskap om både arbetets utförande men också om det material som ska användas. En felaktigt utförd badrumsrenovering i Fagersta kan leda till att det uppstår vatten- eller fuktskador i framtiden, vilket kan vara mycket kostsamt att åtgärda. Därför ska du alltid anlita professionella och behöriga yrkesmän då du behöver hjälp med din plattsättning i Fagersta. När du överlåter totalentreprenaden åt oss kan du vara säker på att endast behöriga hantverkare utför arbetet. Dessutom ansvarar vi för att arbetet utförs korrekt och i tid med ett felfritt slutresultat.

Använda ROT-avdrag för din badrumsrenovering

Då du ska utföra en badrumsrenovering i Fagersta har du möjlighet att använda ROT-avdrag. Det innebär att du får göra ett skatteavdrag som motsvarar 30 % av våra arbetskostnader, upp till maximalt 50 000 kronor per år. Vi drar av ditt skatteavdrag direkt redan på vår faktura så att du slipper ligga ute med pengarna, samtidigt som du också slipper all administration kring avdraget. För att du ska kunna använda avdraget krävs att du äger fastigheten, att fastigheten är minst 5 år gammal, att du är myndig, att du har betalat in minst motsvarande belopp i skatt och har utrymme kvar på årets ROT-avdrag. Vill du veta mer om ROT-avdrag? Läs mer på Skatteverkets hemsida, eller kontakta oss, så hjälper vi dig!

 

Boka platsbesök för kostnadsfri rådgivning

Pettersons Plattsättning har varit verksamma inom branschen under många år och har genom dessa år samlat på oss många goda omdömen från våra kunder för våra utförda tjänster. Våra medarbetare är yrkesutbildade och har alla certifieringar som krävs för plattsättning i Fagersta. Det borgar för att du kan vara trygg med att vi utför arbetet noggrant och utifrån de branschregler som gäller. Dessutom lämnar vi alltid branschenliga garantier på både arbete och material. Du kan boka ett kostnadsfritt platsbesök så vi kan komma ut på plats och inspektera ditt badrum och lämna råd. Vill du sedan gå vidare kan vi erbjuda dig en offert med ett konkurrenskraftigt pris. 

Boka gratis platsbesök inför din badrumsrenovering!

Är du intresserad av en badrumsrenovering i Fagersta? Vi på Petterssons Plattsättning hjälper företag och privatpersoner i Västmanland och Dalarna med proffsiga och effektiva helhetslösningar för plattsättning och renovering av badrum.