Försäljning av kakel & klinker

Försäljning av kakel & klinker

Vattenledningar och avloppsrör behöver normalt bytas ut vart 20-25 år och då är det ett utmärkt tillfälle att samtidigt passa på att renovera badrum i Fagersta. När du ska renovera badrummet kan du passa på att inreda badrummet med exakt det kakel, klinkers och de vitvaror som du önskar. Det gör att du kan skapa ditt drömbadrum som kommer ge hela familjen en ökad trivsel hemma. När du ska renovera badrum i Fagersta kan du kontakta oss på Pettersson plattsättning för information om hur vi kan hjälpa dig med din badrumsrenovering i Fagersta. Vi har också försäljning av kakel & klinker i vår butik.

 

Besök oss i vår butik!

Pettersson plattsättning är ett badrumsföretag som har certifierade och yrkesutbildade plattsättare som utför arbetet med stor noggrannhet och med proffsigt resultat. I vår butik på Florgatan 7 i Fagersta kan du även hitta plattsättningsprodukter för dina egna projekt. Vi har ett mycket brett utbud av kakel och klinkers - bland annat från Interkakel - och kan därmed hjälpa dig att finna exakt de plattor som du vill sätta i ditt badrum. Också verktyg och tillbehör för plattsättning som fog och lim finns att hitta i vår butik. Allt du behöver för plattsättning hittar du hos oss helt enkelt.

När du ska renovera badrum i Fagersta kan du kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt platsbesök. Då kan vi se ditt badrum, höra dina önskemål och bidra med inspiration och rådgivning, utan att du förbinder dig för något. 


Fler tjänster vi utför

Boka gratis platsbesök inför din badrumsrenovering!

Är du intresserad av en badrumsrenovering i Fagersta? Vi på Petterssons Plattsättning hjälper företag och privatpersoner i Västmanland och Dalarna med proffsiga och effektiva helhetslösningar för plattsättning och renovering av badrum.