Badrumsrenovering

Badrumsrenovering

Badrummet är, tillsammans med köket, det rum i bostaden som man oftast vill förnya så att det har en modern inredning och en snygg design. När det är dags för dig att renovera badrum i Fagersta är du välkommen att kontakta oss på Petterssons Plattsättning. Vi har behöriga plattsättare men också en butik där vi säljer kakel och klinkers. Vi kan erbjuda dig en helhetslösning för ditt badrum till ett konkurrenskraftigt pris.

 

Badrumsrenovering i Fagersta

Petterssons Plattsättning är ett företag som har specialiserat sig på att sälja kakel och klinker men som också utför badrumsrenovering i Fagersta. Våra mycket skickliga plattsättare har yrkesutbildning och alla de certifieringar som krävs för plattsättning i våtrumsutrymmen oavsett komplexitet och storlek på jobbet. Vi utför arbetet enligt gällande branschregler och är mycket noggranna så att arbetet blir korrekt utfört direkt och med det bästa resultatet. När du ska renovera ditt badrum kan du använda formuläret på denna sida för att boka ett kostnadsfritt hembesök så att vi kan komma ut och inspektera ditt badrum. Vi kan också bidra med inspiration, svara på dina frågor och lämna råd inför din badrumsrenovering, utan att du förbinder dig för något. 

Boka gratis platsbesök inför din badrumsrenovering!

Är du intresserad av en badrumsrenovering i Fagersta? Vi på Petterssons Plattsättning hjälper företag och privatpersoner i Västmanland och Dalarna med proffsiga och effektiva helhetslösningar för plattsättning och renovering av badrum.