Välkommen till Petterssons Plattsättning

Välkommen till Petterssons Plattsättning

Vi är ett gäng meriterade hantverkare som utför plattsättning och renoverar badrum i Västmanland och Dalarna med omnejd.

Vi på Pettersons Plattsättning har sedan start varit noga med att hålla en riktigt hög kvalitetsstandard i allt vi gör. För att säkerställa att denna höga kvalitetsstandard bibehålls långt in i framtiden, har vi några stadgade företagsprinciper:

 • Certifierade hantverkare
  Alla som arbetar på företaget har generella utbildningar inom branschen, är certifierade genom BKR, följer BBV:s branschregler och innehar ID06. De elektriker och VVS-montörer vi samarbetar med vid badrumsrenovering i Fagersta är alltid auktoriserade.

 • Branschenliga garantier
  När du anlitar oss kan du vara trygg i att vi lämnar ordentliga garantier i enlighet med branschens regler.

 • Organiserat arbetssätt
  Har du anlitat våra hantverkare i Fagersta för en plattsättning eller badrumsrenovering, kommer vi att stanna på arbetsplatsen tills arbetet är färdigt. Vi prioriterar en kund i taget vilket gör att vi kan leverera snygga och smidiga jobb till konkurrenskraftiga priser.

 • Hög arbetsmoral
  Som det sammansvetsade team vi är, har alla våra anställda ett gemensamt driv och en outsinlig arbetsmoral. Vi brinner för våra jobb!


Vill du ha hjälp med prisvärda tjänster inom plattsättning och badrumsrenovering i Fagersta eller andra delar av Västmanland / Dalarna? Tveka inte att kontakta oss, eller besök oss i vår kakel & klinkerbutik på Floravägen 7 i Fagersta!

Är du intresserad av att arbeta hos oss? 

Vi söker just nu plattsättare som vill jobba på en trevlig och givande arbetsplats och som kan hjälpa oss att leverera riktigt fina resultat till våra kunder. Hör av dig via telefon eller mejl!

Boka gratis platsbesök inför din badrumsrenovering!

Är du intresserad av en badrumsrenovering i Fagersta? Vi på Petterssons Plattsättning hjälper företag och privatpersoner i Västmanland och Dalarna med proffsiga och effektiva helhetslösningar för plattsättning och renovering av badrum.

Boka gratis platsbesök inför din badrumsrenovering!

Gratis platsbesök